Over ons

Van Kalsbeek Gaast is een allround familiebedrijf en is opgericht in 1892. Sindsdien al ruim 100 jaar actief in de agrarische sector. Het bedrijf is uitgegroeid van een eenvoudige dorpssmid tot een bedrijf met vele activiteiten, in de Mechanisatie & Constructie.

 

Van Kalsbeek Gaast is een Mechanisatiebedrijf met verkoop, bemiddeling van nieuwe en gebruikte landbouwmachines en tractoren met dealerschappen van de kwaliteitsmerken NEW HOLLAND, KRONE en SILOKING en een tak voor de verkoop, onderhoud en reparatie van tuin -en parkmachines

Het complete aanbod van gebruikte landbouwmachines, tractoren en tuin -en parkmachines, vindt u op onze site bij Occasions of bel met Bauke van Kalsbeek M 06-12175867 ook voor bemiddeling.

 

Van Kalsbeek Constructie is een allround constructiebedrijf met een eigen productiehal voor vervaardigen van uiteenlopende constructies en laswerkzaamheden.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, monteren van alle mogelijke constructies.

Het leveren betreft staalconstructie voor de woning-, en utiliteitsbouw en de agrarische sector (zowel nieuwbouw en/of renovatie), fabriekshallen, bordessen, trappen, leuningwerk en balkonhekwerken en zelfs kunstwerken.

 

EN-1090 en VCA

Vanaf 1 juli 2014 moeten alle onderdelen van een dragende staalconstructie voorzien zijn van CE-markering volgens NEN-EN 1090.

Wij zijn EN-1090 gecertificeerd, uitvoeringsklasse 1 t/m 3. 

 

Ook zijn wij in het bezit van VCA*

 

Informatie aanvraag

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.